Referat: Lohärads IF Röd - Sunnersta AIF P99 Svart

Dags för match mellan Uppsalas stolthet Sunnersta P99 mot Roslagens stolthet
Lohärad P99! .
2 st tunga sjukdoms återbud skapade lite oro men ersättare dök upp
Vi hade ovanligt långt matchplans snack före i klubbhuset.
Vi försökte tagga upp dom rejält inför seriefinalen men när matchen startade så var det Sunnersta för hela slanten första 15 minuterna och ingenting av det vi pratade om funkade. Det var sen Anton som tog tag i det genom att hålla i och lugna ner spelet så att vi började SPELA fotboll. Henke gör sen 1-0 på ett kanon skott, 2-0 trycker Zacke in efter en fin hörna av Max känsliga vänsterfot. 3-0 måste var årets hårdaste nick av Hampus "Kanonkulan" Filimonovic. Lite komiskt när Sunnersta spelare säger: Vad är det som händer för det var precis vad jag tänkte. Snacka om att vi tog över sista 15 minuterna fram till halvtid. Mycket positiv känsla i halvtid då vi pratar om att fortsätta ligga tight på deras nr 31 eftersom dom envisas med att han ska ha alla bollarna.
Plockar vi bort honom så är det lugnt för Sunnersta verkar inte ha någon plan 2.
Nr 31 är en fröjd att se lira fotboll, en fantastisk balans, rörelsemönster och bollbehandling, men laget blir sårbart när en spelare styr allt och övriga duktiga killar nästan tar ett steg tillbaka. Vi kontrollerar andra halvlek bra och ligger rätt i positionerna, Värdens bästa P00 Adam Lang är en av de bästa i andra halvlek.
Vi flyttade upp Ralle som suverän bollmottagare så att vi skulle kunna lugna ner det lite igen. Max rullar in 4-1 suveränt på ett kanon pass från Anton i exakt rätt tidpunkt. Bra spelförståelse där!!! Henke gör ett grymt jobb på högerbacken om vi glömmer 5 första minuterna i andra halvlek. Kung Gurra är bäst på plan! Möllers utveckling i år är fenomenal. Det som gör att vi orkar är också att många är så allround och kan spela på fler platser. Ralle, Max, Anton, Zacke kan man sätta var som helst!
Det känns lite proffsigt att ha en riktig domare i såna här tuffa matcher men idag tycker jag han blåser sönder matchen och är onödigt petig. Tankarna for iväg till Anders Frisk i sina glansdagar, han var också bra men!!!!!
Stort tack till Uppsalas stolthet Sunnersta för en av många matcher!! LIIIIIIIIIIF!

lör 7 maj 2011, 11:15 Sunnersta AIF P99 Svart - Lohärads IF Röd 1 - 1